Handelsbetingelser

Ingen salg til private. Henvend dig i din lokale cykelbutik, hvis du er interesseret i varer fra vores sortiment. Vi oplyser nærmeste forhandler på telefon: +45 31 46 94 96

.

Hvis du er forhandler, kan du ansøge om at blive oprettet som kunde via dette link.

Forsendelsesbetingelser

For ordre under DKK 2.000 kr. pålægges porto

Pakkeforsendelser: DDK 89,-

Ovennævnte betingelser gælder pr. afleveret ordre. Tilføjelser til allerede afgivne ordrer betragtes som en ny ordre til ovennævnte betingelser.

Levering:

Efter du har afgivet en ordre og udført betaling vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Se dette grundigt igennem for fejl og mangler og oplys os straks herom via info@nordicgate.dk

Modtager du ikke denne bekræftelse skal du kontakte os, da det kan skyldes en fejl, som vi bør rette før forsendelse. 

Varer bestilt inden kl. 11.00 afsendes normalt samme hverdag.

Nordicgate kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller GLS og forhold der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.

Betaling

Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og evt. afgiftsændringer. Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og ekskl. moms, men inkl. alle danske afgifter, told mv. Priserne kan til en hver tid ændres uden varsel.

 

På nordicgate.dk kan betaling ske via betalingskort og fakturering. Der kan betales med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Eurocard, Mastercard. Der tages ikke gebyr ved betaling med danske kort på nordicgate.dk

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken nordicgate.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra nordcgate.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Returvarer:

Alle fejlfrie varer kan returneres inden for 14 dage. Fejlfrie varer leveret for mere end 14 dage siden tages kun retur efter forudgående aftale og med ret til at fratrække 10%. Varer i beskadiget emballage eller med prismærker påsat, kan ikke returneres.

Defekte vare

Returneres til:

Nordicgate ApS

Vroldvej 92E

8660 Skanderborg

Reklamationer:

Returneres til ovenstående adresse. Mærk forsendelsen med ”Reklamation” og vedlæg beskrivelse af fejl, mangel el. lig.

Mangelfuld eller fejlagtig levering

Kontakt os da inden for otte dage så vi har mulighed for at rette op på fejlen.

Reklamationsret:

 Når du handler på nordicgate.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig på info@nordicgate.dk

Returnér varer til:

 

Nordicgate ApS

Vroldvej 92E

8660 Skanderborg

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Du har ansvaret for forsendelsen til vi modtager den.

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

 

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail adresse
  • Ved levering til firmaer: CVR

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Nordicgate ApS og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Nordicgate ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Nordicgate ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Nordicgate ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret 
til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven.